2019 Banka Personel Alımları

Bugün tekrardan genel bir personel alımı ile sizlerleyiz. Bu yazımızda sitemizde bulunan ve ilerleyen günlerde yayınlanabilecek banka personel alımlarını sizlerle paylaşacağız. Ziraat Bankası, İş Bankası, DenizBank ve Garanti Bankası başta olmak üzere birçok bankanın iş ilanlarına aşağıdaki başlıklarımız altından ulaşabilirsiniz.

2019 Yılında Personel Alımı Yapan Bankalar

garanti-bankasi-denizliHer geçen gün artan müşteri kitlesi beraberinde yeni ihtiyaçları getirmektedir. Bu yüzden birçok banka hizmetini daha çok geliştirmek ve iş yükünü hafifletmek adına yeni takım arkadaşları arıyor. Şube personeli, banko görevlisi  ve merkez personeli gibi pozisyonlarda ciddi şekilde personele ihtiyaç duyuluyor. Peki hangi bankalar personel alımı gerçekleştiriyor?

 

Ziraat Bankası Personel Alımı 2019

Daha çok banko görevlisi ve servis görevlisi personeli alımı gerçekleştiren Ziraat, bu yıl daha birçok pozisyonda eleman alımına devam ediyor. Bankanın iş ilanlarına ulaşmak ve başvuru yapabilmek için ‘Ziraat Bankası Personel Alımı‘ adlı yazımızı inceleyebilirsiniz.

İş Bankası Personel Alımı 2019

Genel olarak birçok pozisyonda eleman alımı gerçekleştiren İş Bankası, bu yıl bay/bayan güvenlik görevlisi alımlarıda gerçekleştiriyor. Daha birçok pozisyonda eleman alımı yapan bankanın iş ilanları ulaşmak ve başvuru yapabilmek için ‘İş Bankası Personel Alımı 2016‘ isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Daha fazla ilana ulaşabilmek için sitemizin ‘Banka Personel Alımları‘ adlı kategorimizi incelemenizi tavsiye ederiz. Ziraat Bankası ve İş Bankası’nın yanısıra Garanti Bankası, YapıKredi, PTT, DenizBank ve FinansBank ilanlarınada ilgili kategorimizden ulaşmanız mümkün. Ayrıca ilerleyen günlerde yayımlanabilecek iş ilanları için sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takipte kalınız.

isbank-kredi-kart-borcu
Sitemizde bulunan banka iş ilanlarının haricinde başvuru  yapmak istediğiniz bankalar varsa, yorum alanından bizlere bildirebilirsiniz. En kısa süre içerisinde istediğiniz bankaya ait detayları sizlerle paylaşacağız. Ayrıca soru ve önerilerinizi de yorum alanından bizlere iletebilirsiniz.

Bilgi Paylaştıkça Güzelleşir:)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir