Tofaş Otomobil Fabrikası Personel Alımı İş Başvurusu

Türkiye’de birçok kullanıcısı ve takipçisi olan Tofaş Türk Otomobil Fabrikası bünyesinde görevlendirmek üzere yeni takım arkadaşları arıyor. Başta üretim elamanı olmak üzere personel arayışında bulunan otomobil markası çeşitli pozisyonlarda ve Türkiye’nin birçok yerinde eleman alımı gerçekleştiriyor. Eğer sizde Tofaş’ın büyük ekibinde yer almak ve otomotiv sektöründe kariyer yapmak istiyorsanız, aşağıdaki iş başvuru formu adlı başlığımızı inceleyiniz.

Tofaş Türkiye – Kurumsal Bilgiler

 

1968 yılında,  Koç Holding’in kurucusu Merhum Vehbi Koç tarafından kurulan Tofaş Türkiye, yıllık 400 bin araç üretim kapasitesine sahip, 6500 kişiye istihdam sağlayan bir otomotiv şirketidir. Binek ve ticari araç üreten Tofaş fabrikalarında, Fiat, Opel, Citroen, Peugeot gibi araba markalarına da üretim yapılmaktadır.

TOFAŞ İnsan Kaynakları

Şirket bünyesine alınacak personellerin, değişime hızlı ayak uydurabilen, çok yönlü, katılımcı yönü gelişmiş, küresel düşünebilen, kendisini ve çevresini geliştirmeye çalışan bireylerden oluşmasına önem verilmektedir.

TOFAŞ, dünyadaki en önemli insan kaynakları standardı olan INVESTOR IN PEOPLE sertifikasını alabilen, Türkiye’deki tek otomotiv şirketidir.

İşe Alım ve Yerleştirme Süreci Nasıl İşliyor?

İşe alım sürecinde, Tofaş kültürünü benimseyebilecek,  şirket vizyonu ve hedeflerini gerçekleştirme potansiyeli olan kişilere  öncelik verilmektedir. Sürekli öğrenen, kendini geliştiren, kurum kültürünü benimsemiş personelle şirket hedeflerinin gerçekleştirilebileceği inancıyla hareket edilmektedir. İşe alımlarda pozisyonun gerektirdiği yeterlilikler de adaylar da aranmaktadır.

İşe alımlarda, yetkinlik bazlı mülakatlar, kişilik envanteri, İngilizce testleri ve pozisyona göre sunum ve grup çalışması gibi yöntemler uygulanmaktadır. Son aşamada ise 360 derece referans kontrolü yapılmaktadır. Süreci geçen adaylar, iş teklifi yapılarak, Tofaş bünyesine kazandırılmaktadır.

Tofaş’ta Çalışanlara Verilen Ücretler ve Yan Haklar

Tofaş çalışanları, işlerin kademe aralıklarına göre belirlenen ücretlerle çalışırlar. Şirketin ve personelin yollık performans analizlerine bakılmakta ve buna göre yıllık ücret artışı ve başarı primleri verilmektedir.

Yan haklarımız da pozisyonlara göre değişmekle beraber şu şekildedir:

Özel sağlık sigortası, Koç Emekli Vakfı, Cep Telefonu, Şirket aracı ve Yakıt desteği.

Tofaş Türkiye – Kariyer Yönetimi

Öncelikle açık pozisyonlar, Tofaş ve Koç Grubu şirketlerinde çalışan personele duyurulmakta ve böylece farklı pozisyonda kariyerine devam etmek isteyen personellere şans verilmektedir.

Potansiyeli yüksek olan ve daha üst pozisyonlara gelmek isteyen çalışanlar için hazırlanan “Potansiyel Belirleme ve Geliştirme” süreçleri yapılmaktadır. Gerekli kriterleri taşıyanlar 2 yıl süren “Potansiyel Geliştirme Programına” dahil edilirler. Bu programlar sayesinde, şirket bünyesinde görev yapan personellerden başarılı olanlar, daha üst pozisyonlara geçebilmektedirler.

Tofaş Otomobil Fabrikası İş İlanları 2018

Güncel açık pozisyonlara bakıldığında, birçok farklı pozisyonda Tofaş’a personel alımı yapıldığını görmekteyiz. 2018 yılı boş pozisyonları görmek ve iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Tofaş Türk Otomobil Fab. A.Ş.

İşinadresi.com olarak ilana geçmeden önce işveren şirket hakkında bilgi paylaşımı yapmaya devam ediyoruz. Böylece iş başvuru sürecinde bir adım önde olacağınızı hedefliyoruz. Bu adımı atlamak ve hemen Tofaş Türk iş başurusu yapmak için bir alt başlığa geçebilirsiniz.

tofaş personel alımı

1968 yılında Koç Grubunun kurucusu Vehbi Koç tarafından kurulan Tofaş, binek ve hafif ticari araç üretebilen tek Türk otomotiv şirketi olma özelliğini taşımaktadır. Türkiye’deki üretim tesisi Bursa’da bulunan otomotiv markasının yaklaşık 7000 civarında personeli vardır. Böylece yıllık olarak 400 bin araçlık üretim kapasitesine sahiptir.

Tofaş Türk İş Başvurusu 2018

Yukarıda belirttiğimiz gibi Tofaş üretim elemanı başta olmak üzere yedek parça elemanı, bordro uzmanı, iş güvenliği uzmanı, proses mühendisi ve süspansiyon elektrik ve elektronik bakım mühendisi pozisyonunda iş imkanı sağlıyor. Dilerseniz hemen buraya tıklayarak, bütün açık pozisyonlara erişebilirsiniz. Bu sayfa üzerinde hangi konumda ve hangi pozisyonda personel alımı yapıldığını detaylıca gözlemleyebilirsiniz. Kendinize en uygun gördüğününüz pozisyona ise hemen başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Tofaş Türk Üretim Elemanı Arıyor!

İyi bir kariyere sahip olmak isteyen adaylara çağrı yapan Tofaş, aşağıdaki şartlara uygun yeni üretim elemanı adayları arıyor.

  • MYO, EML, Teknik Lise ve ÇPL okullarının otomotiv sanayine uygun bölümlerinden mezun veya oto boya/oto kaporta mesleğinde ustalık/kalfalık belgesi olan,
  • Üretim birimlerinde vardiyalı olarak çalışabilecek,
  • Ekip çalışmasına ve dayanışmasına yatkın,
  • Geribildirimlere açık,
  • Kişisel gelişim hedefi olan,
  • Tercihen 30 yaşını geçmemiş olan,
  • Bursa’da ikamet eden/edebilecek,

bay ve bayan takım arkadaşları aranmaktadır. Tam zamanlı olarak görevlendirilecek adaylar, üretim elemanı alımı başvurusu için yukarıdaki bağlantı adresini kullanabilirler. İlan hakkında soru ve önerilerinizi yorum alanını kullanarak bizimle paylaşabilirsiniz. Daha fazla ilan için ise sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takipte kalın.

Bilgi Paylaştıkça Güzelleşir:)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir