Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire Alımı

Bugün Akdeniz Üniversitesi’nin sözleşmeli hemşire alımı ilanı sizlerle paylaşacağız. Artık hepimiz biliyoruz ki, sağlık sektöründeki açık git gide büyüyor. Bu nedenle birçok sağlık kuruluşu zaman zaman yeni personel adayları aramaya başlıyor. Bugün yayımlanan ilana göre Akdeniz Üniversitesi sözleşmeli 50 hemşire alımı gerçekleştiriyor. Eğer sizde ilgili ilana başvurmak ve hemşirelik alanında iyi bir kariyere sahip olmak istiyorsanız, aşağıdaki başlıklarımızı inceleyebilirsiniz.

Akdeniz Üniversitesi 50 Hemşire Alacak!

Akdeniz Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağına dair ilan paylaşımı gerçekleştrdi. İlana göre aşağıdaki pozisyonlarda, KPSS B grubu sıralaması esas alınarak sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Hemşire Alımında Aranan Nitelikler

Özel Bütçe 50 Hemşirelik Fakültesi yada Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 4 yıllık lisans mezunu olma şartı aranmaktadır. Bunların yanısıra başvuru yapacak adaylarda aşağıdaki şartlar aranacaktır.

  1. 657 Sayılı Kanununun 4.maddesi B fıkrasının 3.bendi gereğince son bir yıldır herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4B) olarak çalışmamış olmak,
  2. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde bulunan şartları karşılıyor olmak,
  3. 657 Sayılı kanunun 53’cü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla devamlı çalışmasına engel bir durum ve gece nöbeti tutmasına engel olabilecek bir sağlık problemi bulunmamak,
  4. Sosyal Güvenlik Kurumlarının herhangi birinden emeklilik veya yaşlılık maaşı almıyor olmak,
  5. 2014 yılında yapılmış olan KPSS sınavına girmiş olmak. (Lisans mezunlarının KPSSP3 puanı dikkate alınacaktır.)

50 Sözleşmeli Hemşire Alımı Başvurusu

İlana başvuru yapacak adaylar,

  1. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi,
  2. 2014 yılına ait KPSS B grubu sonuç sonuç belgesi,
  3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya fotokopisi,
  4. SGK hizmet dökümanı,
  5. Bir adet fotoğraf,
  6. Askerlik durum belgesi,

ile birlikte Akdeniz Üniversitesinin resmi internet adresinde yayımlanan ekli başvuru dilekçesini doldurarak hastanenin insan kaynakları bölümüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanın gazete yayın tarihinden itibaren 15 gün içerisinde başvuruların yapılması gerekmektedir. Diğer yollarla yapılan hiçbir başvuru kabul edilmeyecektir. Sıralama, başvuru süresinin bitiminden sonra 7 iş günü içinde http://personel.akdeniz.edu.tr adresinde duyurulacaktır.

akdeniz üniversitesi hemşire alımı

İlerleyen günlerde açıklanacak bütün bilgiler için personel.akdeniz.edu.tr adresini takip etmeniz gerekmektedir. Gerekli bütün açıklamalar yukarıda vermiş olduğumuz sayfada açıklanacaktır. Konu hakkında soru, görüş ve önerilerinizi yorum alanını kullanarak bizlere iletebilirsiniz. Bol şanslar dileriz.

Bilgi Paylaştıkça Güzelleşir:)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir