Burger King Bayilik Şartları ve Başvuru

Bugün girişimcilerin yeni gözdesi olan Burger King bayilik şartları konusunu sizlerle paylaşacağız. Paylaşımımız ile bayilik alım şartları ve alım sürecinde ki teknik detayları yazımızda sizlere sunduk. İsterseniz çok uzatmadan Burger King bayilik şartları konumuza giriş yapalım.

Tab Gıda Sanayi bünyesinde hizmet vermekte olan Burger King bayilik vermeye devam ediyor. Peki bayilik alımı için adaylarda hangi şartlar aranıyor ? Bayilik anlaşması sonucu şirket tarafından destek sağlanıyor mu ? Cevaplar yazımızda.

Burger King Bayiliği İçin Aranan Şartlar

burger-king-bayilik-şartlarıBurger King, girişimci ruhuna sahip ve kendine güvenen, başarılı bir iş deneyimine sahip,  gerekli yatırım için finansal kaynaklara sahip olan adayların bayilik başvurularını bekliyor. Ardından bayilik için işletmeci seçilen aday, Tab Gıda tarafından eğitime alınıyor. Eğitim programına katılan aday işletmeci olma hakkını elde ediyor. Ayrıca bayilik alan aday restoran yöneticiliği yapabiliyorken, yerine tayin edebileceği restoran işletmecisi ile de hizmetini sürdürebiliyor.

Burger King bayiliği alan adaya Tab Gıda tarafından yoğun bir destek hizmeti sağlanıyor. Restoranın açılışı ve ilk günden itibaren pazarlama, satın alma, reklam, insan kaynakları ve eğitim gibi birçok alanda destek veriliyor.

Burger King Bayilik Ücreti

Birçok girişimci adayın en çok merak ettiği şartlardan biriside bayilik için ödenecek ücrettir. Burger King yatırım maliyeti 500.000 $+KDV ’den başlamaktadır. Ve Tab Gıda’nın alt bayiliklere verdiği restoran işletme süresi 20 senedir. Bu süre içersinde net ciro üzerinden her ay %13 royalty alınmaktadır. Mekan olarak ise Tab Gıda çalışanları tarafından araştırılmaktadır. Genel olarak müşterilerin yoğun oldukları bölgeler seçilerek, Tab Gıda tarafından kira anlaşması yapılmaktadır.

Burger King Restoran Şartları

Restoran açılacak iş yeri giriş katta bulunmalıdır. Giriş katı için ayrılmış minimum alan 120 m2 (metre kare) olmak üzere, toplam alan 300 m2 (metre kare) olmalıdır. Ön cephe genişliği ise 6.5 metre, her bulunan kat için tavan yüksekliği minimum 2.90 metre olmalıdır.

Burger King Bayilik Başvuru Hattı

burger king bayilik başvurusuDaha detaylı bilgi için aşağıda vermiş olduğumuz iletişim adreslerini kullanabilirsiniz. Tab Gıda Sanayi tarafı ile kesin bilgiler tarafınıza ulaştırılacaktır.

Başvuru Formu : www.burgerking.com.tr/hakkimizda/franchising

Telefon : 0(212) 310 66 00

Mail : franchise@tabgida.com.tr

Bilgi Paylaştıkça Güzelleşir:)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir