YapıKredi Personel Alımı – İş Başvuru Formu

Ülkemizin en çok tercih edilen bankalarından birtanesi haline gelen ve müşteri kitlesini her geçen gün arttıran YapıKredi, bünyesinde görevlendirmek üzere yeni takım arkadaşları arıyor. YapıKredi, öğrenci, yeni mezun ve deneyimli başta olmak üzere birçok vatandaşa iş imkanı sunmaya devam ediyor. Sizde bu imkandan yararlanmak ve YapıKredi iş başvurusu yapmak istiyorsanız, aşağıdaki başlıklarımızı inceleyebilirsiniz.

YapıKredi Hakkında Bilgiler

Yapı Kredi iş başvurusu yapmadan önce şirket hakkında bazı bilgilere sahip olmak size artı puan kazandırabilir. Bu yüzden kısaca Yapı Kredi bankasından söz edelim.

Türkiye’nin ilk özel bankası olma özelliğini taşıyan Yapı Kredi, 1944 yılında Kazım Taşkent tarafından kurulmuştur. Vatandaşlara daha uygun şartlarda konut imkanı sağlamak amacıyla hizmet yılına başlayan özel banka, şimdilerde Türkiye’nin en öncü bankalarındandır. Ayrıca 18.000 kişiye iş sağlamakla birlikte 1012 şube ile hizmetine devam etmektedir.

Yapı Kredi Kariyer

Yapı Kredi Bankası, 2019 yılında yeni açacağı şubelerle, daha önceden açılan şubeleri için ihtiyaç duyulan personel alımını gerçekleştirecek. 2018 yılında en çok şu pozisyonlarda alımlar olacağını görüyoruz. Raporlama uzmanı, gişe memuru, banko asistanı, satış danışmanı, güvenlik görevlisi, servis görevlisi.

Alım yapılacak iller ise başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde bulunan Yapı Kredi şubelerindeki boş pozisyonlar için alımlar yapılmaktadır. Yapı Kredi personel alımlarını kurumsal sitesi üzerinden ve kariyer siteleri üzerinden yürütmektedir.
yapıkredi personel alımları

YapıKredi İş Başvuru Formu

Yapı Kredi, iş ilanlarını ve açık pozisyonlarını internet ortamında paylaşmaktadır. Böylece adaylar nerde ve hangi pozisyonda personel alımı yapıldığını kolayca inceleyebilmektedir. Dilerseniz, sizde bankanın iş ilanlarına ve açık pozisyonlarına ulaşabilirsiniz. Size en uygun pozisyonu seçtikten sonra iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

YapıKredi Personel Alımı 2019

Birçok pozisyonda personel alımı gerçekleştiren banka, en çok hangi alanda personele ihtiyaç duyduğunu merak ediyorsanız, aşağıdaki maddeleri inceleyebilirsiniz. Genel olarak aşağıdaki alanlarda personele ihtiyaç duyulmaktadır.

  • Kobi Kredi Tahsis Uzmanı
  • Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi
  • Kredi Riski Raporlama Uzmanı
  • Piyasa Riski Analiz Uzmanı
  • Finansal Analiz Uzmanı
  • Yazılım Geliştirmeci
  • BT İş Analisti
  • Bankacılık Ürünleri Satışı
  • Gişe Destek Yetkilisi
  • Kasa Görevlisi

Güncel Yapı Kredi iş ilanlarını görmek ve başvuru yapabilmek için, aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://kariyerim.yapikredi.com.tr/Home/Index

Banka Personel Alım İlanları

Daha fazlası için yukarıda size vermiş olduğumuz iş ilanları linkini kontrol edebilirsiniz. Diğer bankaların iş ilanlarına ulaşmak ve başvuru yapabilmek için sitemizin banka personeli alımları kategorisini inceleyebilirsiniz. İlerleyen günlerde de farklı bankaların iş ilanları sizinle paylaşılacaktır.

Yapı Kredi Staj İmkanları

Her yıl iki defa staj dönemi bulunmaktadır. Başvuru yapan adaylardan uygun bulunanlar 3 aya kadar staj yapma hakkı elde etmektedir. Staj dönemleri ile ilgili duyurulara Yapı Kredi resmi sitesi veya kariyer sitelerinden öğrenebilirsin.

Yapı Kredi İşe Alım Süreci

İşe alımda önce mülakat yapılmaktadır. Adayları yakından tanımak amaçlı olan bu görüşmede, adayın daha önceki iş tecrübeleri, eğitimi, kazandığı başarıları ve gelecekten beklentilerini öğrenme amaçlı sorular yöneltilmektedir. Ayrıca yetkinlik bazlı mülakatta yapılarak adayın yetenekleri ve ilgili pozisyon için yeterliliği ölçülmektedir.

Mülakata Gideceklere Tavsiyeler

Yapı Kredi Bankası mülakatına ya da başka bir iş görüşmesine gittiğinizde zamanında orda olmaya dikkat edin. 10 dakika öncesinde iş görüşmesini yapacağınız yerde olmaya çalışın. Ciddi bir elbise daha olumlu bir intiba bırakacaktır. O yüzden temiz, ütülenmiş ve şık bir elbise tercih edin. Mülakat esnasında rahat olmaya çalışın. Strese kapılmayın. Gerektiğinde siz de sorular sorun. Mülakat bittikten sonra size dönmeleri biraz uzun sürebilir. Sabırlı olmalısınız. Olumlu veya olumsuz dönüş yapacaklardır.

Henüz bir özgeçmişiniz yoksa hazır özgeçmiş örnekleri konumuza göz atabilirsiniz. Sitemizde hazır formatta cv örnekleri bulunmaktadır.

Bağlantı adresi : https://www.isinadresi.com/cv-ozgecmis-ornekleri-2019/

Diğer Banka ilanları için;

-VAKIFBANK Personel Alımı ve İş Başvuru Formu
-Ziraat Bankası Personel Alımı ve İş Başvurusu
-Garanti Bankası Personel Alımı Ve İş Başvuru Formu
-Türkiye İş Bankası Personel Alımı ve İş Başvurusu
-Finansbank Personel Alımı ve İş Başvurusu
-DenizBank Personel Alımı ve İş Başvurusu

Bilgi Paylaştıkça Güzelleşir:)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir